Ne znam da li sam doživela orgazam

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJANe znam da li sam doživela orgazam
Daniela Staff postavljeno 08/01/2018

Ćao inteen, želim da vas pitam nešto. Počela sam da imam odnose sa dečkom od pre dva meseca, i pošto smo oboje novi u tome, trebalo nam je vremena da upoznamo šta volimo a šta ne, tako da sam ja tek sad počela da uživam u seksu i naučila šta mi prija. E sad, poslednji put kad smo imali odnose, osećala sam nešto čudno u telu, kao da mi nešto prolazi kroz ruke i noge, slično kao kada utrnu ruke i noge ali nije baš taj osećaj, nisam sigurna da li je to osećaj orgazma, nisam sigurna kako orgazam izgleda, pa ako biste mogli nešto više da kažete o ženskom orgazmu, i da li sam ga ja možda osetila?

inteen: Draga čitateljko, veoma je moguće da si doživela vrhunac, ali ja to nikako sa sigurnošću ne mogu da tvrdim. Na osnovu tvog opisa čini se da je tako, ali jedino ti to možeš znati. Osim toga, videćeš da li će se isti osećaj ponoviti i sledeći put kada budeš spavala sa dečkom.
Orgazam je kod razlilitih ljudi različit, senzacije su drugačije, njegov intenzitet manji ili veći. Pošto smo već pisali o tome, sugerišem ti da pročitaš nač članak Na koje načine žena može da doživi orgazam i kakav je to osećaj? koji ti može biti od koristi. Nadam se da sam pomogla. I da dodam: ne zaboravite da koristite zaštitu! Ukoliko te još nešto zanima, javi nam se ponovo. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

Your Answer