Stars

Pogledaj bivše koje su propustile priliku da postanu vojvotkinje

it  | 

Britanski princ Harry i američka glumica Meghan Markle zvanično su vereni posle godinu dana veze, a najavljeno je da će svadba biti u proleće 2018.
Meghan neće biti princeza nakon udaje za Harryija, britanski mediji pišu da će njena titula verovatno biti vojvotkinja od Saseksa.
A ovo su bivše devojke koje su propustile da budu supruge britanskog princa:
Najpoznatija je Cressida Bonas, manekenka i glumica, koja je pretendovala da postane buduća gospođa. I taman kada je javnost pomislila da će par objaviti veridbu, oni su objavili da se rastaju.

Harry je 2012. godine navodno bio u vezi s pevačicom Mollie King, pevačicom britanskog ženskog benda The Saturdays. Slikani su prvi put 2010. na polo meču, potom na žurki u jednom noćnom klubu… Kako se priča, spojila ih je Harijeva rođaka Zara Phillips, ali Mollie je uvek ćutala kada bi je pitali o vezi s riđokosim princom.

Pre Mollie i Creside bila je Chelsy Davy – najveća ljubav tridesetdvogodišnjaka s kojom je bio u višegodišnjoj vezi.

Među prinčevim cicama su još i Astrid Harbord. S njom se viđao 2009, zbog nje je bio na ilegalnoj rejv žurci u Londonu, a ona je prisustvovala Williamovom venčanju. Potom je bila voditeljka Caroline Fleck, čak navodno i Ellie Goulding.
Mlađi brat princa Williama i pevačica lepo su se proveli na jednom polo događaju prošle godine, a kako se priča, čak su se i ljubili. Šta god ko pričao, Amerikanka je pobedila!

Prince harry meghan markle naslovna3

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.