FUN4U

Posle EXIT Summer of Love stiže EXIT Freedom

it  | 

Nakon najobimnije godine u svojoj istoriji, u 2018. Exit sprema još veći festivalski poduhvat! Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu i na još par svetskih destinacija.
Centralno mesto okupljanja je svetski poznata Petrovaradinska tvrđava gde će se od 12. do 15. jula godine održati 18. Exit festival – Exit Freedom.
EXIT Freedom biće najveći festivalski poduhvat ne samo u regionu već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj i Srbiji.
Prvi kupci ulaznica za EXIT festival, koje su u prodaju od 12. decembra, pored ogromne uštede automatski postaju i članovi Exit trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove EXIT ulaznice po najpovoljnijoj ceni. I ove godine prve ulaznice s popustom od 75 posto već su dostupne članovima EXIT trajba, koji imaju i posebne pogodnosti i poklone.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.