Može li ženska osoba da bude rođena bez himena (devičnjaka)?

0
0
  • Guest postavljeno 07/07/2016 15:07

inteen: Himen se nalazi izvan vagine, u stvari u njenom početnom delu. Tokom fetalnog razvoja ne postoji vaginalni otvor, ali se pre rođenja sloj koji ga je pokrivao nepravilno podeli i tako nastaje himen. Reč je o tankoj membrani s kojom sve devojčice nisu rođene. Dakle, odgovor na tvoje pitanje glasi: ne mora svaka ženska osoba da ima himen. S tim u vezi, njegovo pucanje tokom prvog seksa i nije dokaz nevinosti, a u tom slučaju ne bi došlo ni do krvarenja.

Za devojke koje nemaju himen prvi seksualni odnos manje je bolan. Postoji i fenomen koji se naziva elastični himen, pa neke pripadnice ženskog pola mogu da upražnjavaju seks, a da ne izgube nevinost u tradicionalnom smislu. Isto tako, neke devojčice nesvesno mogu da ga pocepaju tokom sportskih aktivnosti, jahanja konja, stavljanja tampona… A čak ne moraju znati da se to desilo.

Ne znam zašto si postavila ovo pitanje. Ukoliko te zanima još nešto, konkretnije obrazloži šta te muči. A u međuvremenu treba da znaš da to da li neko ima ili nema himen ne menja ništa u životu te osobe. Devojčice koje ga nemaju ni po čemu se ne razlikuju od onih koje ga imaju.

 

  • You must to post comments
0
0

Zanimame ako imas seks sa devojkom koja je nevina dali to moze da prodje glatko i bez krvi i bez ikakvih problema

  • You must to post comments
0
0

Caoo, imala sam prvi put odnos ali bez krvi? Jel to moguce? ?

  • You must to post comments
0
0

Da li je moguće,tj da li je dobro da boli i drugi put?

  • You must to post comments
0
0

.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website