Dečko od mene traži oralni i analni seks

0
0
  • Guest postavljeno 22/05/2017 01:28

Sa dečkom sam 6 meseci. Imam 14 godina a on 15. Stalno traži od mene analni i oralni seks ali bojim se da nije malo prerano. Ne znam šta da radim, a nekako i ja to želim. Jesam li normalna?

inteen: Draga četrnaestogodišnjakinjo, čim si nam se obratila, to je nešto što te muči i mogu odmah da ti kažem da na to nisi spremna. Povrh toga, tvoja dilema je opravdana. Zaista je prerano za to. Normalno je i to što razmišljaš o tome jer je tinejdžerski period vreme kada takve stvari počinju sve više da vas zanimaju i preokupiraju vašu pažnju. Međutim, zapitaj se da li znaš dovoljno o toj temi. Informiši se o svemu (ako surfuješ po internetu, pazi da to budu provereni, edukativni sadržaji, a ne neki šund), popričaj sa nekom starijom osobom od poverenja ili sa lekarom. Potom razmisli da li je to nešto što zaista želiš. I pritom imaj na umu da analni seks spada u grupu najrizičnijih seksualnih odnosa. Devojčice tvog uzrasta pitaju se da li je prerano da stupe u vezu a ti pričaš o analnom seksu. Mislim da si otišla malo predaleko. Istina je da ne sazrevamo svi u isto vreme, ali trenutno si jako mlada i tako nešto bi moglo da ostavi na tebe veliki pečat i ima posledice koje bi se odražavale u tvojim budućim emotivnim vezama.
Veza treba postepeno da se razvija, partneri u njoj lagano postaju sve bliskiji i otvoreniji jedno prema drugom, a onda na red dolaze teme kao što su oralni seks, seksualni odnosi, pa eventualno i analni seks. No, moraš da znaš da postoje devojke kojima to uopšte ne prija i koje na to nikada ne pristanu. Sve je stvar izbora. A ti trenutno nisi u godinama kada sa sigurnošću možeš da tvrdiš šta ti odgovara a šta ne.
Moj ti je savet da za sada to ne radiš. I veoma je važno da sa dečkom razgovaraš o tome šta želiš, a šta ne, da postaviš jasne granice. Nije loše ni da mu to ponoviš više puta. Nikada nemoj da radiš ono što te plaši i na šta nisi spremna. Nauči da kažeš NE. Ne popuštaj pod pritiskom i ne radi nešto što nećeš. Kaži NE za sve što ne smatraš ispravnim. Tvoj dečko mora da osluškuje tvoje želje i da ih poštuje. Nemoj nigde da žuriš. Imaš dovoljno vremena da isprobaš sve što te bude zanimalo kada dođe pravi trenutak. Ukoliko, pak, tvoj momak to ne razume, onda on nažalost nije pravi za tebe i ne treba da budeš sa njim. Odluka je svakako tvoja, ali još jednom ti kažem, dobro razmisli. Sve najbolje!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Draga devojčice,  Ti imaš samo bednih 14 godina i hoćeš da stupiš u takav odnos. E pa neš jebat Poy, id ubi se kapima za nos kasikom rezi vene obesi se papucom :-* 🙂

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website