Šta je to oralni, a šta analni seks?

0
0
  • Guest postavljeno 26/05/2017 15:46

Ne planiram još da imam seks, ali me zanima šta je šta… Dakle, šta je oralni a šta analni seks?

inteen: Dragi čitatelju, pohvalno je što želiš da se informišeš o svemu iako još ne nameravaš da stupiš u intimne odnose. Tinejdžerski period je vreme kada ulazite u veze i počinjete da se interesujete za seks, pa tako na površinu izbijaju mnoga pitanja i nedoumice.
Analni seks je oblik seksualnog odnosa koji se sastoji od penetracije anusa i to najčešće penisom. I u ovom slučaju mora se koristiti kondom kako bi se zaštitili od polno prenosivih bolesti. S druge strane, oralni snošaj predstavlja seksualnu aktivnost koja se izvodi ustima (usnama, jezikom, zubima) radi stimulisanja partnerovih genitalija. Možeš pročitati i naše tekstve Dečko od mene traži oralni i analni seks, Da li će me to što oralno zadovoljavam dečka spustiti u njegovim očima? i Gadno mi je da oralno zadovoljavam dečka i ne znam kako da mu to saopštim gde ćeš otkriti još neke detalje na ovu temu.
Nemoj da radiš ništa ishitreno i pre nego što se upustiš u bilo koji oblik seksualnog opštenja dobro se informiši, odluči se za vid zaštite koji ti najviše leži i, što je najvažnije, pronađi osobu do koje ti je stalo i sa kojom ćeš ostvariti kvalitetnu i iskrenu vezu punu razumevanja i uzajamnog poštovanja. Sve najbolje!

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website