Da li mogu da zatrudnim ako me je dečko zadovoljavao rukom na kojoj je bilo sperme?

0
0
  • Guest postavljeno 24/06/2017 21:54

Nevina sam. Da li postoji mogućnost trudnoće ako me je dečko zadovoljavao rukom koju je prethodno umazao spermom dok je završavao svoj posao? Volela bih da mi odgovorite na pitanje… U velikom sam tripu.

inteen: Draga tinejdžerko, zaista mi nije jasno zašto je tvoj dečko to uradio i zašto si ti na to pristala. Do trudnoće, naravno, pre svega dolazi ukoliko je bilo seksualnih odnosa. Jajnik otpušta jajnu ćeliju, ona se jajovodom kreće ka materici i ukoliko se na tom putu susretne sa zdravom spermom, može doći do oplođenja. Međutim, treba da imaš na umu da su spermatozoidi veoma pokretljivi, te tako nije nemoguće ni da se to desi ako dečko dodiruje intimne delove svoje partnerke prstima na kojima ima sperme. Verovatnoća se smanjuje, ali nikako ne treba da rizikuješ. Kako smo već odgovarali na slična pitanja, molimo te da pročitaš naše tekstove Može li devojka da zatrudni ako momak svrši u nju, a nije joj pukao himen? i Da li je moguće zatrudneti ako nije bilo seksualnih odnosa?, a ubuduće vodi više računa o sebi jer ti u tom uzrastu takvi problem sigurno nisu potrebni. Srećno!

  • You must to post comments
0
0

Da li je moguce da zatrudnim aoo je dosloi samo do trljanja i on je ejakulirao po stidnci i gacama i j asam obrisala stidnicu i iste gace sam obukla ali sam nevina

  • You must to post comments
0
0

da li moze da se zatrudni ako drkas vaginu

 

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website