Da li jedino direktnim snošajem može da se zatrudni?

0
0
  • Guest postavljeno 15/08/2017 06:27

Praktikujem zastićeni odnos sa dečkom, ali desilo se par puta da nemamo kod sebe kondom. Pošto uvek prekidamo snošaj na vreme, a nisam primetila da ima semenu tečnost, kao što ste rekli neki je imaju a neki ne, da li je jedina šansa da se zatrudni direktni snošaj?

inteen: Draga čitateljko, pitanja na sličnu temu su najčešća na sajtu. Samo u poslednjih nekoliko dana, imali smo gotovo identične postove. Mnogo puta smo pisali o tome da devojka može da ostane u drugom stanju kada dođe do oplođenja jajne ćelije. To se, naravno, dešava tokom seksualnog odnosa, ali ne samo tada. Dovoljno je da spermatozoidi dođu u dodir sa vaginom a to se može dogoditi u najrazličitijim situacijama. Molim te da pročitaš naše članke: Jel’ mogu ostati u drugom stanju ako imam odnos bez zaštite i dečko ejakulira van mene? i Da li mogu da zatrudnim ako me je dečko zadovoljavao rukom na kojoj je bilo sperme?.
A kako ne bi dovodila sebe u rizik, nikako ne bi smela da imaš nezaštićen seks sa dečkom. Ukoliko nemate kontracepciju, jednostavno to odložite za drugi put ili otiđite do obližnje apoteke ili drogerije i kupite kondom. Takve stvari nisu za šalu! Pozdrav.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website