Šta znači ako mi je dečko rekao da mu je u svakoj pozi u seksu sa mnom lepo?

0
0
  • Guest postavljeno 27/02/2018 03:17

Sa dečkom sam godinu i po dana. On ima 26 godina a ja 19. Otvoreni smo jedno prema drugome maksimalno što se tiče svega. Pričali smo o našem vođenju ljubavi, pitala sam ga u kojoj pozi mu je najlepše dok vodimo ljubav i on mi je odgovorio da mu je u svakoj pozi lepo. Šta to treba da znači?
Inače, što se tiče toga, sa njim sam izgubila nevinost.
🙂

inteen: Draga čitateljko, stvarno je teško reći šta je tvoj dečko time hteo da kaže jer, kao ni ti, ni mi ne čitamo misli. Moguće da mu je zaista lepo u svakoj pozi i prilično ste kompatibilni u seksu, te da uživa kako god da vodite ljubav. Voli te i sa tobom mu sve prija. Nebitna mu je poza. Takođe je moguće da mu je možda lepo u nekoj pozi koju ti baš ne obožavaš pa zato nije hteo da ti kaže kako ti ne bi osećala pritisak da moraš to da radiš.
Naravno, moguće je i da ti misliš da ste otvoreniji nego što zaista jeste, a njemu je ipak glupo da priča o seksu i zbog toga ti je odgovorio na najopštiji mogući način. Kako bilo, mislim da nema potrebe da lomiš glavu oko toga dok god vam je lepo i ne osećaš da postoji neki problem u seksu. Ali, ako primetiš da se udaljavate, seks je lošiji ili ređi ili ako ti poželiš nešto novo, to svakako iskomuniciraj sa njim. Isto tako, da biste bili još otvoreniji po pitanju vođenja ljubavi, ti možeš, u nekoj sledećoj prilici, istaći koju pozu ti voliš, šta ti najviše godi, gde i kako da te dodiruje… To će i njega možda podstaći da bude rečitiji na tu temu. Pozdrav.

Piše: Jovana Vuković, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Ti si ovde dosla samo da bi rekla da ti imas 19 a on 26  sta treba da se objasni u tome sro je rekao da mu je lepo u svakoj pozi? Brate mili voli da te jebe na sve nacine sta ns kontas

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website