Identično pitanje

0
0
  • inteen postavljeno 04/03/2018 17:13

Zdravo, imam par nedoumica pa bi mi trebala vaša pomoć. U vezi sam sa dečkom više od godinu dana i oboje imamo 17 godina. Odlučili smo da spavamo zajedno i pokušali, ali nije išlo… Zaboravila sam da napomenem da smo oboje nevini. Koristili smo kondom naravno, ali nikako nije mogao da uđe. Da li je to zbog toga što sam se stegla iako se meni činilo da sam poprilično opuštena? Neiskusni smo, pa bi nam pomogao neki vaš savet, hvala unapred!

inteen: Draga čitateljko, moramo da vas pohvalimo što ste koristili kondom i podržavamo vas u tome da i dalje nastavite da koristite zaštitu. Nezaštićen seks nikako ne sme biti opcija. A što se tiče neuspelih pokušaja, oni su rezultat vašeg neiskustva. Vrlo je moguće da si ti ipak bila stegnuta, iako misliš da nisi. S druge strane, i tvoj momak je verovatno delimično uplašen, što je razumljivo jer vam je oboma prvi put.
Pošto smo već pisali o toj temi, molimo te da pročitaš naš članak Dečko i ja smo toliko smotani da ne uspevamo da imamo prvi seks. Budite strpljivi jedno s drugim i sve će postepeno doći na svoje. Slobodno nam piši ako te još nešto zanima. Sve najbolje.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website