Dečko i ja želimo igračkama da poboljšamo seksualne odnose

0
0
  • Anonymus postavljeno 11/03/2018 11:23

Zdravo inteen, ja sam sa dečkom već godinu i po dana u vezi i posle samo dve nedelje naše veze smo imali odnos. Ja sam pre odnosa sa njim izgubila nevinost sa drugim dečkom tako da mi nije bio prvi put, ali mom dečku jeste. Veliki problem u našoj vezi je što se meni čini da je njegov penis manji nego kod mog bivšeg dečka i sa njim ne mogu da doživim orgazam. Molim vas posavetujte me koja je najbolja sex igračka kojom mogu da se zadovoljim i na kom mestu da je kupim da budem sigurna da je čista i sterilizovana. Moj dečko se slaže sa tom idejom i želimo da poboljšamo naše seksualne odnose igračkama. Hvala na divnim savetima.

inteen: Draga čitateljko, hvala na pohvalama, drago nam je ako možemo da pomognemo. S obzirom na to da si sa dečkom već godinu i po dana, pretpostavljam da ste do sada svašta isprobali i ti odista imaš problem sa doživljavanjem orgazma. U principu, sem ako je razlika u veličini penisa baš primetna, to ne bi u velikoj meri trebalo da utiče na tvoj orgazam. Ipak veličina „muškosti“ može da utiče na samopouzdanje muškarca, kao i na doživljaj kod žene. Gledajte da najčešće praktikujete poziciju kada si ti na njemu, jer je tako penetracija najdublja i samim tim je i doživljaj efektivniji. Drugi metod jesu kružni pokreti. Tokom odnosa trudi se da ti pokreti budu kružni, a ne samo u pravcu napred-nazad. Na ovaj način će stimulacija biti veća. Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze i u velikom broju slučajeva garantuje doživljavanje orgazama. Tokom odnosa, tvoj dečko treba da se spusti napred ramenima, prema tvojim ramenima, i na taj način stimuliše klitoris, što povećava šanse za orgazam. Dobra poza je i “leg glider” (potraži ilustraciju na internetu) u kojoj si ti na boku, jedna noga ti je ispružena na krevetu i služi kao oslonac, a druga je obavijena oko njegovog struka tako da on penetrira sa strane. Ta poza je dobra zato što ti stimuliše bočni zid vagine što je prilično neobična, ali i prijatna senzacija. Dalje, pretpostavljam da ste probali oralni seks kao i manuelno zadovoljenje, te opcije nikako ne treba isključiti.
Što se igračaka tiče, izbor je ogroman i to polje moraš sama da istražiš da bi znala šta ti odgovara. U principu, u bilo kom seksi šopu bi trebalo da prodaju razne varijacije na temu i sve te stvari bi trebalo da budu propisno spakovane i sterilisane. A većina seksi igračaka je napravljena tako da može više puta da se koristi, što samim tim znači i da mogu da se peru ili na neki drugi način sterilišu. Dakle, šta god da kupiš, raspitaj se u prodavnici kako se održava i očisti ga pre upotrebe. Tako ćeš biti sigurna u nivo čistoće.
Kad je izbor igračaka u pitanju, zavisi šta kome prija. Čak i kod najklasičnije igračke kao što je vibrator postoji bezbroj varijacija, od onih najjednostavnijih koji su zamena za penis, do onih koji izgledaju mnogo agronomskije, u raznim bojama su i prilagođeniji su traženju G tačke ili istovremenom stimulisanju unutrašnjosti vagine i klitorisa.

                             

Ponuda je ogromna i moraš sama da istražiš šta ti odgovara. Lepo je što ste otvoreni jedno prema drugom i možete da razgovarate o svemu. To je odličan put da se izgradi kompletna veza u kojoj  postoje i bliskost i prijateljstvo i fizičko zadovoljenje. Uživajte!

Piše: Jovana Vuković, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website