Da li smeta muškarcu kad imaš odnose sa njim a tvoja intima zona ima tek početne dlačice?

2
0
  • inteen postavljeno 07/03/2018 12:25

Da li smeta muškarcu kad imaš odnose sa njim a tvoja intima zona ima tek početne dlačice?

inteen: Draga tinejdžerko, tvoje pitanje nije baš najjasnije. Ukoliko su dlačice u itimnoj zoni tek počele da ti niču, onda si premlada da bi imala seksualne odnose, pa to zaista ne treba da te brine. Nisi napisala koliko ti je godina i zašto razmišljaš na ovu temu, zato je veoma teško dati adekvatan odgovor.
Bilo kako bilo, izgled bikini regije apsolutno je tvoja stvar. Možeš odlučiti da ukloniš sve malje, možeš doterati svoju frizuricu po želji ili se samo rešiti viška koji štrči van rubova donjeg veša, a mi ti dajemo savete kako da se friziraš tamo dole i pritom izbegneš neprijatnosti i iritacije. Tvom momku ne bi trebalo da smeta bilo šta od toga. Važno je da si čista i uredna. Ukoliko već rešite da imate seksualne odnose, trebalo bi da ste dovoljno bliski, te da možete da razgovarate o svemu, pa i tome.
U svakom slučaju, ne čini ništa ishitreno, nemoj da spavaš sa dečkom pre nego što za to dođe vreme, kako se kasnije ne bi kajala. I, što je najvažnije, prvenstveno odaberi vid kontracepcije koji ćeš koristiti. Čuvaj se.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website