Lepota

Šminkerske fore za Dan zaljubljenih

it  | 

Razmišljaš o tome kako da se našminkaš za Dan zaljubljenih? Mi imamo neke ideje. Fora je u tome de sa poigraš i zabaviš.

NEODOLJIVA KOMBINACIJA

Oči uokviri krejonom a potom na donji kapak nanesi zlatnu a na gornji kombinaciju zlatne i crvene senke. To je zaista moćan spoj. A usne premaži postojanim crvenim sjajem. Čik da ne poželi da te poljubi! 🙂

dan zaljubljenih šminka

SVEDENI ŠIK

Preko karmina boje burgundca možeš lagano tapkajući staviti šljokice a zatim na sredinu donje usne zalepiti malo zlatno srce. Vrlo sofisticirano a efektno.

dan zaljubljenih, karmin, šminka

MALO ŠLJOKICA

Kada našminkaš oči po izboru, na slepoočnici možeš napraviti stilizovana srca. Okvir nacrtaj crnim krejonom i popuni ih ružičastom bojom. Između njih dodaj nekoliko srebrnkastih šljokica. U ovoj varijanti mi predlažemo pink cat eye. Na spoljašnjem kraju oka ajlajner izvuci u obliku lastinog repa i na kapak nanesi ružičastu senku. Vrlo šik.

dan zaljubljenih, šminka, senka za oči

DVE BOJE AJLAJNERA

Dobar štos može biti i ako na oči prvo staviš crni ajlajner a potom, iznad, sigurnim potezom napraviš još jednu liniju, i to crvenu. Uz neprolazni crveni ruž izgledaćeš odlično. Nedostaje ti još samo svetlucavo srce na obrazu. <3

dan zaljubljenih, make up

BOJA LJUBAVI

Uokviri oči crnim krejonom, pa na kapak nanesu crvenu boju. Uz to će se odlično uklopiti tamnosrebrna senka iznad koje, neposredno ispod obrva, možeš naneti i onu sedefastu. Maskarom lepo raščešljaj trepavice i svemu dodaj crvene stikerčiće u obliku srca. Fenomenalno!

dan zaljubljenih, šminka, oči

PINK ZAUVEK

Sličnu foru možeš napraviti i sa pink senkom. Umesto crvenih u ovom slučaju ispod obrva nacrtaj crna srculenca. Samo moraš biti precizna. Usne našminkaj sjajnim karminom ili preko onog mat dodatno nanesi gloss.

dan zaljubljenih, usne, make up, šminka

ZALJUBLJENI NOKTIĆI

Uključi maštu i ukrasi nokte za Dan zaljubljenih. Ukoliko imaš strpljenja, to možeš uraditi sama ili se prošetaj do nekog salona i obratiti se stručnjaku za pomoć. 🙂

dan zaljubljenih, lak za nokte dan zaljubljenih, nokti, make up, šminka

dan zaljubljenih, nokti, lak, šminka dan zaljubljenih, nokti, šminka

CANDY LIPS

Želiš da imaš usne ukusne poput žele bombona? Nanesi šećer na crveni sjaj samo nekoliko trenutaka pre nego što ćeš mu pokloniti najslađi poljubac na svetu. Mmmmm!

dan zaljubljenih, candy lips, šminka

saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day saint-valentines-day

Foto: Instagram, Pinterest, YouTube

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.