FUN4U

Uskoro kreće Beogradski novogodišnji festival

it  | 

Od 16. do 30. decembra u halama 1, 1a, 2 i 4 Beogradskog sajma održava se Beogradski novogodišnji festival, što je novo ime za staru, prepoznatljivu manifestaciju zabave i dobre kupovine – nekadašnji Novogodišnji vašar.
Promenjen je i koncept: više nije manifestacija namenjena prvenstveno najmlađima. Zahvaljujući novim sadržajima, u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.
Na Beogradskom novogodišnjem festivalu posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.
U Hali 1 biće zabavni park s ringišpilima i drugim rekvizitima za zabavu najmlađih, dok će u Hali 1A biti roba široke potrošnje. Tokom ovogodišnjeg festivala u Hali 4 prvi put se organizuje zabavna sajber-zona, namenjena novim generacijama.
U okviru gejming zone biće međunarodni Counter Strike turnir. Za sve posetioce je otvoren kafić. Na centralnoj bini tokom festivala smenjivaće se blogeri i influenseri, ono što interesuje mlađu populaciju.
Ulaz je besplatan. Radno vreme od 10 do 22 časa.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.