Moda

Uzduž i popreko, ali u boji

it  | 

Pruge su vrlo zabavne, a fazon koji je odabrala Mia ne može biti bolji. Ukoliko ti je dosadio mornarski fazon, crna, kremkasti i maslinasti tonovi, pruge duginih boja ili u jednoj jarkoj nijansi tvoj će izgled učiniti razigranim i veselim. Ova šesnaestogodišnjakinja fensi majičicu je uklopila uz džins, a ti pruge možeš kombinovati na razne načine. Odlična fora su pruge na pruge, što znači da ti i gornji i donji deo odeće budu prugasti. Osim horizontalnih moderne su i vertikalne pruge koje pritom i izdužuju siluetu. Za sve one kojima je ovo previše, pruge mogu preneti na aksesoar. Probaj sa torbicom, nakitom, satom ili trakama za kosu sa ovim dezenom.

“Obožavam boje, a ovo mi je jedna od omiljenih majici. Sviđa mi se što su na njoj sve moguće boje koje zajedno čine super spoj. Ovo je kežual autfit ali je efektan. Nekad ga nosim i uveče. Samo jače našminkam usta. Uz to je dovoljno da se ponese letnja, tanka kožna jaknica, mada je sad toliko vruće da je nepotrebna. Ipak, za lepotu nekad treba malo patiti”, smeje se Mia.

torba na pruge satovi na pruge prugepruge

Dakle, bilo kakve da su, tanke, deblje, grafičke, cik-cak ili raznobojne, prugice će se prilagoditi tvom raspoloženju. Odaberi one po tvom ukusu i samo napred 🙂

Foto: Branko Koljajić, www.pinterest.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.